A BLOOD CÉH tárhely műkődési ideje normál esetben déltől éjfélig + - 1 - 2 óra. Éjfél előtt egy percel bárki által elindított letőltést feltőltést megvárom. De ha lehet akkor már ne legyen a fájl mérete 50 MB nagyobb ha annál nagyobb akkor azt kérem más napra félretenni vagy korábban elkezdeni és nem éjfél előtt 1 percel kezdeni el a fel vagy letőltést. Személyes kérésre szemtől szembe = személyesen benn súgva = rámírva vagy vendégkönyvben üzenöfalon lehet idöpontot időpontváltoztatást igényelni kérni például nem éjfélkor hanem hajnali 3 - 4 kor szeretne valaki fel vagy letölteni kérjen és a hangulatomtol fűggően meglesz oldva a kívánsága.

Késöbiekben bárki feltöltést csinál barát vagy CÉHTAG satöbbi más személy a feltöltött fájlokal kapcsolatban semiféle felelőséget garanciát nem vállalok legyen a feltöltő abban a tudatban hogy a feltőltése nincs teljesen biztonságban mert hoszutávon bármikor = elveszhet satöbbi csupán egy esély egy másolatra = esély hogy adig megmarad amedig hazaér és vagy azon a napon vagy másnap le tudja tölteni.

Minden céhtag kap alapbol normálisan nem 100 hanem 128 MB - tárhelyet és a fenti írást figyelembe véve de próbálom a tag feltőltőtt adatait elintézni hogy minnél tovább megmaradjon és ne veszen el fájljai mappái ezt csak akkor tudom biztonságosabban garantálni ha csak saját maga használja a tárhelyét.

Bárki megoszthatja a tárhelye jelszavát más taggal baráttal ezzel csak azt kockáztatja hogy esetleg a barát vagy akivel megosztotta a tárhelyet esetleg tőrli vagy módosítja az adataidat. És senkit nem tiltok ki amiatt mert például már anyian tudják a fiók = tárhelye belépési adatait hogy már egyhuzamban tőbb helyről is bejelentkeznek és feltőltenek vagy modosítják és rosz esetben tőrlik az adatokat vagy tul sokat tőltenek fel satöbbi.

A legnagyobb letöltési átlag sebesség hirtelen most jelenleg sajnos 50 - 60 - Kb/s átlag sebesség ezen kell osztozkodni vagyis még meglehetősen nagyon lassu.

Kettő vagy több felhasználó után kibirhatatlanul lassú is lehet elképzelhető hogy az átlag sebeség lecsökkenhet valahol akár a tizedére is.

 

Amit én használok Total Commander 755a verzió nembiztos hogy már a legújjabb verzió. Letöltéshez kattints ide a zöld sorokra a letöltés néha nem minden dél és éjfél között működik néha csak megadott napokon működik. Méret = 3,10 MB (3 258 896 bájt)

 

A csatlakozás a BLOOD CÉH tárhelyhez általam használt Total Commander 755a verziónál a KÉP =

Régebbi Total Commander verzióknál a KÉP =

Csatlakozás másképp csak letöltés =

kiszolgálo neve nem változik marad továbra is =

= vpmetinblood.gépe.hu

az ékezet kell

és a felhasználóinév = letolt

Jelszó = belepes

A mezőket ezek adatok alapján kitöltve kezdőrdhet a nagyonlasu letöltés.

Szöveges mező

Üdvözöllek

ezen az

oldalon.

Naptár