A következők miatt már lassan kevésbé szeretek bejönni a nagyal és miér =

 

Felhívom minden tag figyelmét tisztelet a töbségnek hogy mikor belépek az nem azt jelenti hogy lehet rám mászni és végtelenségig írni lefoglalni meg könyörögni hogy ... Húzál meg adjál Yangot satőbbi a huzást előbb utobb megkapja meg kénytelen is vagyok mert félig de szerintem egészen biztos vagyok abban ha nemhúznák egyes tagokat lelépnének meg satőbbi és csak azért vannak a CÉHBEN mert én vagy valaki mindig húzza.

Az írkállásal kapcsolatban csak akkor ír nekem ha rendkívűl fontos és nem zavarni olyanokkal (sokat) engem hogy nem tudja hol vagyunk és tőbszőr is engem kérdezget merre vagyunk vagy vagyok és mikor megmondtam az iletőnek hogy hol talál meg erre megint rákérdez hol vagyok ne tőlem tőbiektől ha lehet van elég gondom.

Bevallom én is néha rettentő sokat tudok írni de valamenyire tudom hol a határ és legtöbbszőr rákérdezek hogy zavarok - e vagy írhatok nyugottan tovább igyekszem hogy a legfontosabakat kérdezzem én is persze ha egyáltalán kérdezek.

Késöbiekben ahogy egyre tőbben és többen gyűlekezűnk sajnos én nem vagyok gép nem tudok egyszerre tőbb embernek válaszolni.

Három = 3 párbeszéd ablakig jóformán 15 - 40 másodpercet kell a válaszra várni és nem káromkodni mert nem válaszolok gyorsabban ott vannak a tőbbiek is és nem csak te egyedűl vagy így nem fogom tőrni magam hogy rögtön válaszoljak leveledre kérdésedre.

Négy = 4 párbeszéd ablaknál már 20 - 60 másodpercet is kell néha várni a kérdés és válasz hoszúságátol fűggően.

Őt = 5 ablaknál kezdek lelasulni 45 - 90 másodperc.

Hat = 6 párbeszéd = SUGÓ ablaknál 2 percet is sokszor kell várni mire válaszolok.

Ha harcolok akkor az idő néha de már gyakrabban akár megduplázódhat.

 

 

A harc kőzben a CÉHTAG húzást csak szívességből teszem de már kezdek belefáradni mert sokan csak kihasználják jóíndulatomat.

 

A húzás = fejlesztés alatt álló  céh tag - tagok  szabályai =

Csőndben kővetni engem és a tőbbieket persze ha vannak.

Csoport - tól lemaradt eltévedt tag nem engem szólítgat hogy hol vagyunk hanem csak a tagokat szólíthatja meg és tőle - tőlűk kérdezi meg merre járunk.

Csak akkor szolhat nekem ha öszesen kevesebb mint négyen vagyunk csoportban és valamiér lemaradt eltévedt.

A csoport tag csak akkor káromkodhat nem csúnya szavakkal = sűrgethet ha bejelentés nélkűl tőbb mint MAX egy - kettő percig nem mozdulok = egyhelyben állok.

Nem fogom magam agyon hajtani akinek nem tetszik a húzás mert túl lassu akkor az szabadon távozhat példa káromkodik magában vagy már hangosan mert már közelit vagy több mint 40 szinten van és a sok kicsitől nem tud fejlődni és hogy őljek gyorsabban vagy dobjam ki ezt meg azt hogy gyorsabban fejlődhessen.

A céh tag nem kényszeríthet arra hogy őljek erősebb ellenfelet.

A céh tag nem kőnyőrőghet a saját érdekében.

A céh tag nem kunyerálhatja = könyörögheti el általam kiűtött tárgyakat legyen bármilyen a tárgy értéke ha jómagam adom át akkor megtarthatja.

( Általában legtőbszőr átadom.)

 

( Sokszor az mérgesít mikor a bizonyos TAGOK írígyek és öszevesznek hogy menj innen mert tőled nem kapok semmi EXP és a másik is beszeretne jőnni és az egyikűk azért kőnyőrőg hogy nevegyembe a másik meg azér hogy bevegyem és mikor bevettem akkor a benti tag szid hogy mér vettem be kőzben akit bevettem rámír hogy dobjam ki. )

 

Szerencsére nem mindenki ijen.

 

 

 A gyűlekezés pontos idejét meg a gyűlekezés utáni CÉHHÁBORU időpontokat közösen szavazzuk meg.

Részletek személyesen szemtől szembe vagy amikor őszegyűlűnk vagy még a belső űzenőfalon vendégkőnyvbe satöbbi.

Szöveges mező

Üdvözöllek

ezen az

oldalon.

Naptár