A BLOOD céh elérte a tizenkilenc = 19 céh szintet. Ezér kérek minden játékost (CÉH tagot) hogy ezentúl a céhbe olyan játékosok jőjjenek - jőhetnek

akik aktívak és legalább majdnem minden másnap tudjanak jönni a metin2 - be játszani ha mégse tudnak jőnni valamiér akkor meg képeseklegyenek szólni itt VENDÉGKŐNYV - ŰZENŐFAL vagy a Benn a HÍREKNÉL a belső űzenörendszerben hogy ... enyi napig nemleszek satöbbi.


Megkérek minden jóravaló toborzó tagot hogy a tagfelvétel ha lehet 31 szint alatt mostantól ne legyen ha lehet.

Ha mégis bekerűl a bizonyos kicsi tag a céhbe és kisebb mint 31 szintű anyi ideje van fejlődni 31 szintre vagy például befektetni mert például azért kérezkedett be egészen addig van ideje amedig észre nem veszem észrevételkor ha nem online eltávolítom még akkor is ha allig van pár tag.

A tagfelvétel folyamatos hogy mindenki azonnal amint észreveszem vagy ha később venném észre akkor nekem szól és pár perc mulva meg is kapja a toborzói rangot kivétel ha 40 szint alatt van akkor nem kap semmit.

Esetleg kicsi rangot.

Minnél nagyobb a tag annál nagyob az esélye hogy benmaradhasson de ha már hetek óta 20 - 30 - tőbb napja nincs felőle hír és kezd megtelni a CÉH legyen bármekora a szintje eltávolitásra kerűl még akkor is búcsúzik ha enyit meg anyit segített meg ijen jó volt meg olyan jó volt.

Viszont ha több hónap után mégis jelentkezik hogy megjöttem ( nem tudtam jönni emiatt meg amiatt de mostmár rendesen leszek ) akkor természetesen örömmel fogadom viszajöhet.

______________

Ha mégis valaki aktív lenne írjon.

Megkérek minden jóravaló céh tagot ha a nem aktív tagokkal kapcsolatban bárki tud valamit például hogy azért nem aktív mert egyszer távol van vagy másodszor rosz a gépe vagy valami más ok bármi lehet akkor kérem a vendégkőnyvbe vagy esetleg az űzenőfalon vagy személyesen játékon belűl

jelezze - jelezzétek.

Ha bárkinek valami kőzeledik űgy érzi hogy a rá kővetkező hetekben nem tud jőnni több mint 10 napig akkor előlre szóljon kérem hireknél vendégkőnyvbe űzenőfalon  személyesen szóljon kérem jelezze.

Bármilyen tag ha úgy érzi hogy valamiér nem fog tudni jőnni METINBE játszani például tőbb mint 3 - 4 hétig vagy tovább akkor az kérem őnként távozzon hogy átadja a helyet más játékosoknak később mikor idővel mégis megérkezik szól hogy mostantol van akkor ismét belesz véve a céhbe.

Szöveges mező

Üdvözöllek

ezen az

oldalon.

Naptár